Laden...

Salontafels

SALONTAFELS & BIJZETTAFLES
De salontafel wordt een steeds belangrijker item binnen ons interieur. Naast functionele eigenschappen om er bijvoorbeeld je koffie op te zetten heeft de salontafel inmiddels ook decoratieve eigenschappen. Met de salontafel kunt u een statement aken binnen uw interieur. Kies voor een uitgesproken en luxe design. Of combineer juist verschillende kleine salontafeltjes. Maak uw interieur compleet met een fantastisch vloerkleed eronder.

MATERIALEN
ROBIN Design biedt een ruime collectie aan salontafels en bijzettafels. Met een diversiteit aan houtsoorten, eikenhouten salontafels, old weatherd salontafels, boomstam salontafels, salontafels met een metalen onderstel, salontafels van metaal en salontafels met opberg lades. Ook voor in het formaat van de salontafel bieden wij een breed assortiment, vierkante salontafels, ronde salontafels, ovale salontafels en rechthoekige salontafels.

STIJLEN
U heeft een ruime keuze uit salontafels die bijzonder en uniek zijn. Het materiaal in combinatie met de kleur en uiteraard het design bepaalt het karakter van de salontafel. Onze salontafels zijn toe te passen binnen verschillende woonstijlen, klassieke, landelijke, botanische, Scandinavische, industriële of luxe woonstijl. Wij hebben ervoor gekozen om de salontafels online aan te bieden met een grote variatie in ontwerpen. Dat maakt de keuze bij een salontafel kopen voor u gemakkelijker. U houdt namelijk vanaf het eerste moment heel simpel met uw eigen wensen en voorkeuren rekening. Bijvoorbeeld door uit te gaan van het bestaande interieur in de woonkamer en daar de keuze voor een salontafel op aan te passen. Of door een tafel te kopen om vervolgens daar de rest van het interieur weer op af te stemmen. Zo zijn er allerlei variaties mogelijk.

Producten 25-34 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-34 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken