LaForma kopen? Shop de complete LaForma collectie online!

LaForma

Het Spaanse merk LaForma is in 1982 opgericht door vier broers en één persoon van buiten met dezelfde achternaam. Het merk is zelf verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie, afwerking en distributie van hun eigen producten. Het zijn producten met een uniek design van ontzettend hoge kwaliteit. Van vloer tot plafond, voor een complete inrichting kunt u terecht bij LaForma. Het merk wil graag een dialoog creëren tussen vintage en modern. Die filosofie leidt tot minimalistische meubelen waarbij blank hout en hout in gelakte steenkleuren met metalen frames zorgen voor sfeer en een industriële maar ook Scandinavische uitstraling. Bent u fan van dit merk? Houd dan de website goed in de gaten want ieder seizoen komen er vele nieuwe items bij!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

LaForma collectie

LaForma meubels worden gekenmerkt door een hip design en hoge kwaliteit. De meubelen van het Spaanse LaForma zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. LaForma biedt een brede collectie meubels, van stoel tot bank, van lamp tot kussentje voor zowel binnen als buitengebruik en is continu bezig met de ontwikkeling van haar collectie. Zowel op het gebied van design als op het gebied van materiaal is LaForma voortdurend bezig met de nieuwste trends. Ondertussen kent de collectie al een aantal klassiekers, waaronder de Lars stoel en de Nori tafel. Daarnaast wordt bij het ontwerp van de producten goed gelet op gebruiksgemak en kwaliteit.

LaForma - topproducten

LaForma is al een aantal jaren volop in beweging. Inmiddels zijn er al een groot aantal bestsellers geïntroduceerd door dit Spaanse merk. Zeer populair zijn bijvoorbeeld de Kenna stoel, de Lars stoel en de Stag barkruk. Deze topproducten van LaForma staan bekend om hun degelijke kwaliteit en unieke design.