Contact:
053-7630416
Ma t/m vr: 9:00-17:30
Za: 10:00-15:00

E-mail:
klantenservice@robin-design.nl

Robin-Design B.V.
Rigtersbleek-Zandvoort 10,0.03
7521BE Enschede
KVK: 6209 5838
BTW: 854646887B01
Robin Design - Webshop keurmerk

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen

N

Klantenservice - de klant centraal!

Robin Design klantenservice

Wij bij Robin Design doen er alles aan om jou als klant tevereden te stellen. Bovendien streven wij naar optimale bereikbaarheid. Robin-Design.nl is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:00 en op zaterdag van 10:00 - 16:00.

T | 053-7630416
E | klantenservice@robin-design.nl
C | Live chat - rechtsonderin het scherm

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid Robin DesignBij Robin Design doen we er alles aan om jou als klant tevreden te stellen. Dat uit zich o.a. in de kwaliteit van onze producten, de bezorging en onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Door zorgvuldig onze collectie samen te stellen kunnen we jou als klant optimaal bedienen. Ben je toch niet tevreden? Dan zorgen we dat je tevreden wordt! 

Hoe doen wij dat?

Mogelijkheden Robin DesignOnze producten worden zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Bovendien stemmen we de levering altijd samen met je af. Zo kunnen we optimaal rekening houden met je volle agenda! Bovendien zijn we door onze eigen distributie te verzorgen extreem flexibel, mocht het nodig zijn. Wist je trouwens dat je bij ons ook kunt kiezen voor "Premium delivery"? Dan leveren we je bestelling gemonteerd af op het gewenste moment en nemen we bovendien al het afval weer mee. 

Toch niet tevreden?

Robin DesignWij zijn overtuigd van onze producten, service en dienstverlening. Mocht jij toch niet tevreden zijn? Dan zullen we alles in het werk stellen om je alsnog tevreden te stellen. Dit doen we door klachten soepel op te lossen, snel te schakelen en natuurlijk gratis de meubelen weer bij je op te halen. Bevalt je bestelling niet? Wij halen deze kosteloos bij je op en boeken direct het geld retour.

Veilig en vertrouwd shoppen bij Robin Design

Robin Design webshop keurmerkWij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dat houdt in dat wij ons houden aan de samen gemaakte afspraken en u verzekerd bent van een vertrouwde webshop. Zo shopt u veilig en vertrouwd bij Robin Design.

Neem contact met ons op

Robin Design contactHeb je hulp nodig, wil je langs komen in onze showroom, heb je een vraag of ben je niet tevreden? Wat de reden ook is, wij vragen je contact met ons op te nemen. Dit kan op verschillende manieren:

- Bel ons op 053-7630 416
- E-mail naar klantenservice@robin-design.nl
- Of gebruik de Chat (deze vind je rechts onderin dit scherm)