Trendy Kasten
Diverse merken en stijlen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kast Bulls ice white
  Kast Bulls ice white
  Levering volgens afspraak op een moment dat het u uitkomt
  Normale prijs € 2.195,00 Aanbiedings prijs € 1.749,00
 2. Buffetkast Tauranga off white
  Buffetkast Tauranga off white
  Levering volgens afspraak op een moment dat het u uitkomt
  Normale prijs € 1.995,00 Aanbiedings prijs € 1.795,00
 3. Buffetkast Tauranga crème
  Buffetkast Tauranga crème
  Levering volgens afspraak op een moment dat het u uitkomt
  Normale prijs € 1.995,00 Aanbiedings prijs € 1.795,00
 4. Buffetkast Mokau off white 4 deurs
  Buffetkast Mokau off white 4 deurs
  Levering volgens afspraak op een moment dat het u uitkomt
  Normale prijs € 2.195,00 Aanbiedings prijs € 1.799,00
 5. Buffetkast Ohope white 4 deurs
  Buffetkast Ohope white 4 deurs
  Levering volgens afspraak op een moment dat het u uitkomt
  Normale prijs € 4.199,00 Aanbiedings prijs € 1.995,00
 6. Wandkast Opotiki
  Wandkast Opotiki
  Levering volgens afspraak op een moment dat het u uitkomt
  Normale prijs € 3.289,00 Aanbiedings prijs € 1.999,00
 7. Wandkast Masterton off white
  Wandkast Masterton off white
  Levering volgens afspraak op een moment dat het u uitkomt
  Normale prijs € 2.695,00 Aanbiedings prijs € 2.395,00
 8. Buffetkast Pirongia natural
  Buffetkast Pirongia natural
  Levering volgens afspraak op een moment dat het u uitkomt
  Normale prijs € 3.295,00 Aanbiedings prijs € 2.599,00
 9. Wandkast Oamaru
  Wandkast Oamaru
  Levering volgens afspraak op een moment dat het u uitkomt
  Normale prijs € 2.895,00 Aanbiedings prijs € 2.649,00
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kasten.

KASTEN
De kast is een aanwinst voor uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een dressoir voor in de hal, een wandkast voor in de keuken, een ladekast voor de slaapkamer of een stijlvolle vitrinekast voor in de woonkamer, het is allemaal te vinden bij ROBIN Design. Kasten kunnen zeer bepalend zijn voor uw interieur.

OPBERGEN VAN KOSTEBARE SPULLEN
Een opgeruimd huis zorgt voor rust en gezelligheid. Berg uw spullen netjes op in onze kasten en opbergmeubelen. Of vindt u het leuk om uw boeken in een boekenkast en favoriete items in een vitrinekast juist toon te stellen? Door persoonlijke items te tonen geeft u uw interieur eigen karakter.BUFFETKAST De buffetkast, de perfecte kast voor in uw woonkamer of keuken. Naast een praktische functie heeft deze kast een decoratieve functie. Onderin bieden onze buffetkasten genoeg ruimte om items in op te bergen die u liever niet in het zicht heeft. Bovenin achter glazen deurtjes of open kastruimte kan u uw persoonlijke spullen, favoriete items en servies perfect etaleren.

VITRINEKAST
De vitrinekast kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Gebruik de vitrinekast om uw boeken in op te bergen, dus als boekenkast. Boeken geven een de kast een klassieke en persoonlijk uistraling. De vitrinekast wordt in de basis met glas gemaakt, zodat u uw favoriete voorwerpen in het zicht kunt plaatsen. De vitrinekast is toe te passen in diverse interieurstijlen, de moderne interieurstijl, landelijke interieurstijl, industriële interieurstijl, Scandinavische interieurstijl en door te kiezen voor één van onze kasten van hoogwaardig eikenhout voor de natuurlijke interieurstijl.DRESSOIR Het dressoir is een meubelstuk dat bepalend kan zijn voor uw interieur, en mag zeker niet ontbreken. Kies voor een dressoir dat opvallend is en een statement maakt. Of kies juist voor een dressoir dat helemaal binnen de kleur, stijl en materialen past van de rest van uw meubels. Juist met dit meubelstuk kunt u diverse woonstijlen combineren, en dus uw interieur een speels karakter geven. Gebruik het dressoir als Tv-meubel of als ideale opberger.

BOEKENKAST
De boekenkast kunt u prachtig inrichten door de boeken er in te plaatsen geporteerd op kleur of alfabet. Zo geeft u uw interieur een persoonlijk karakter en een mogelijk gespreksonderwerp tijdens etentjes en feesten die u thuis organiseert. Dee boekenkast is er in verschillende interieurstijlen.

TV-KASTEN
De Tv-kast wordt vaak centraal geplaatst in het interieur. Met het plaatsen van een Tv-kasten is de nood naar meer opbergruimte vaak ook gelijk opgelost. Veel modellen Tv-meubelen bieden naast haar functionele karakter om er de tv op te plaatsen ook opbergruimte voor het opbergen van snoeren, videospellen en afstandsbedieningen. Het Tv-meubel is verkrijgbaar in diverse interieurstijlen. Gaat u voor een gestroomlijnde, klassieke of landelijk tv-meubel? Wij bieden kasten in diverse materialen, metaal, hout of hoogwaardig eiken. Het tv-meubel van uw keuze moet naast functioneel natuurlijk ook prettig zijn om naar te kijken.

LADEKASTEN
In de ladekast kunnen lekker veel spullen opgeborgen worden. Voordeel van de ladekast is dat de spullen direct uit het gezichtsveld verdwenen zijn. Met de ladekast kunt u uw interieur een ‘boost’ geven. Kies voor een kast in een uitgesproken, aparte of totaal ander kleurstijl om een statement te maken en uw interieur een eigen karakter te geven. Voordeel van de ladekast is dat deze een platte bovenkant heeft waardoor deze tevens ruimte beid om bijzondere items op ten toon te stellen.

KLEDINGKASTEN
De kledingkast is een functioneel meubelstuk binnen uw interieur. Ondanks haar functionele karaker is het belangrijk te bedenken in welke interieurstijl de garderobekast past. Is de kledingkast bedoeld voor in de slaapkamer dan gaat de voorkeur uit naar een garderobe kast die past binnen de interieurstijl van de slaapkamer. Dit zorgt voor rust binnen de slaapkamer. Mocht u op zoek zijn naar een garderobekast voor in de gang dan kunt u gerust voor een uitgesproken kast gaan in bijvoorbeeld een landelijk, industriële, Scandinavische of moderne stijl. Deze klerenkast kan dan gebruik worden om jassen en vergelijkbare items in op te bergen.

KASTEN KOPEN
Bent u op zoek naar een kast. Dan bent u bij ROBIN Design aan het juiste adres. Wij bieden een breed aanbod aan kasten. Het overgrote deel van onze kasten wordt door ons in Nederland geproduceerd. Deze kasten worden onder andere gemaakt van hoogwaardig eikenhout. Voordeel is dat er geen tussenpartij aan te pas komt en de kasten snel geleverd kunnen worden.