I.v.m. het faillissement van Robin Design is deze webshop (Magento 2.2) te koop. GeĂ¯nteresseerden kunnen contact opnemen met Vendic via 0570 74 54 40 of info@vendic.nl. Bestellen is niet mogelijk.

Woonkamer

 1. Product uitgelicht: Oslo barkrukken van Torben Product uitgelicht: Oslo barkrukken van Torben

  Zonder ontbijt de deur uitgaan is een echte no-go: Het is de belangrijkste maaltijd van de dag en zorgt ervoor dat je er de rest van de dag tegenaan kan. Helaas gunnen we het ons vaak niet om doordeweeks in alle rust (en vooral vroegte!) aan een volledig gedekte ontbijttafel plaats te nemen.

  Read more...
 2. De voordelen van planten in huis De voordelen van planten in huis

  Het liefst ga ik naar buiten, lekker wandelen in het groen, maar sinds kort ontstaat er bij ons binnen ook een heuse urban jungle. Ik heb het te pakken. Er is geen planten- of bloemenwinkel meer waar ik rustig voorbij loop. Ik snuffel wat rond naar de leukste en grappigste plantjes. En dat terwijl ik absoluut geen groene vingers heb.

  Read more...
 3. Je muur decoreren: tips en tricks Je muur decoreren: tips en tricks

  Zoals het klokje thuis tikt….

  Druk, drukker, drukst. We leven in een haastige maatschappij en velen onder ons leveren een dagelijkse strijd met de klok. De kinderen naar school brengen, werken, boodschappen doen, een uurtje sporten, een lekkere maaltijd koken, een bezoekje van vrienden of familie, we willen voldoende tijd vrijmaken voor alles, maar de realiteit is vaak anders.

  Read more...
 4. Rotan: een topper in je interieur Rotan: een topper in je interieur

  Toen ik de eerste keer een rotan krukje zag staan tussen de must have items van mijn favoriete woontijdschrift, dacht ik even dat ze een vergissing gemaakt hadden. Ik werd onmiddellijk terug gekatapulteerd naar mijn kindertijd in de jaren negentig, waar op het terras van mijn grootouders een grote rotan zithoek stond met dikke zitkussens met een lelijk, van de zon verbleekt bloemetjesmotief.

  Read more...
 5. 5 Items voor een zonnig interieur! 5 Items voor een zonnig interieur!

  De temperaturen stijgen en de zon laat zich wat vaker zien. Iedereen is vrolijker en je brengt meer tijd door in de buitenlucht. Hoe fijn zou het zijn om dat zonnige weer ook naar binnen te halen? Ik help je daar graag een handje mee!

  Read more...
 6. Het Diamond Dimple schommelstoeltje van Kubikoff Het Diamond Dimple schommelstoeltje van Kubikoff

  Er is één item bij ons in huis dat inmiddels elke kamer heeft gezien. Het Diamond Dimple schommelstoeltje van Kubikoff. Ik kocht hem zo’n twee jaar geleden, hoogzwanger van ons zoontje. Het was een heerlijke stoel om lekker rustig een boekje op te lezen, een filmpje te kijken of lekker te kletsen.

  Read more...
 7. Het maken van een lichtplan. Waar moet je beginnen? Het maken van een lichtplan. Waar moet je beginnen?

  Veel mensen hebben problemen met verlichting. Ik ga je een paar tips geven waardoor het makkelijker wordt om je huis goed te verlichten. Verlichting kan je interieur maken of breken. Het is dus belangrijk om de juiste verlichting aan te brengen op de juiste manier. Maar hoe doe je dat?

  Read more...
 8. Woonaccessoires - 3 tips Woonaccessoires - 3 tips

  1. De natuur in huis

  Sinds enkele jaren is de botanische trend niet meer weg te denken uit de interieurwereld. De natuur wordt in huis gehaald door plantenprints, natuurlijke materialen, groenaccenten en planten. Vind je deze stijl leuk, maar wil je hem in een mildere vorm toepassen in je interieur? 

  Read more...
 9. Mijn televisiemeubel. Een hersenbreker! Mijn televisiemeubel. Een hersenbreker!

  Het is een van de grootste uitdagingen in mijn interieur. Net als vrijwel ieder ander heb ik ook een televisie en een televisiemeubel, maar in tegenstelling tot een grote groep mensen vind ik mijn televisie en bijbehorend meubel geen blikvanger in mijn interieur.

  Read more...
 10. Happy home met House Doctor - mijn 6 favorieten Happy home met House Doctor - mijn 6 favorieten

  Als ik één interieurmerk moet noemen waar ik helemaal fan van ben is het wel House Doctor! Dit stoere Deens merk past perfect bij mijn eigen interieurstijl. Stoer, maar toch ook gezellig en verfijnd. Ik zou alles wel willen hebben van dit merk! Daarom laat ik jullie mijn favorieten van het merk zien. Producten die van mijn huis een Happy Home maken.

  Read more...
Pagina
Toon per pagina