Woonaccessoires - 3 tips

Laden...
Woonaccessoires - 3 tips

1. De natuur in huis

Sinds enkele jaren is de botanische trend niet meer weg te denken uit de interieurwereld. De natuur wordt in huis gehaald door plantenprints, natuurlijke materialen, groenaccenten en planten. Vind je deze stijl leuk, maar wil je hem in een mildere vorm toepassen in je interieur? 

Dan kan je dit doen door bijvoorbeeld groene accenten toe te voegen in je interieur met behulp van kussens, een plaid of een vaasje. Als je na een tijdje zin hebt in iets nieuws, zijn deze kleine spullen ook weer snel gewisseld. Een andere subtiele manier om groen te introduceren in je interieur is om te combineren met natuurlijke materialen, zoals rotan, hout of kurk. De groentrend is erg leuk in de woonkamer, maar ook in de keuken of de zithoek buiten. Vergeet tenslotte het belangrijkste accessoire niet: échte planten! Mijn favoriete producten in de botanische sfeer zijn:

2. Pastel pretty

De pasteltrend blijft één van mijn persoonlijke favorieten. Deze zachte en lichte stijl maakt van je huis een oase van rust. Houd de kleur op je muren en vloeren licht en breng de Scandinavische sfeer in huis door accessoires in pastelkleuren te kiezen, al dan niet in combinatie met hout. Ook voor de grotere meubels, zoals de zitbank en de kasten kan je best een lichte kleur kiezen. Heel mooi zijn wit, zachtgrijs en lichtbeige. Beperk je voor de accessoires wel zoveel mogelijk tot één kleur, bijvoorbeeld mintgroen of zachtroze. Het combineren van veel kleuren laat het geheel er al snel druk en rommelig uitzien. Je kan het geheel afwerken met een paar plantjes in huis en een paar veldbloemen in een leuk vaasje. Op en top Scandinavisch! Ook leuk voor in de kinderkamer. Hier zijn enkele van mijn lievelingsstukken van het roze kleurpaletje:

3. Black is beautiful

Decoreren met zwart, niet iedereen durft het aan. Zelf ben ik een echte fan van zwart in het interieur (de zwarte muren in mijn woonkamer en keuken kunnen dit bevestigen). Als je zwart op de juiste manier gebruikt geeft het een warme en gezellige uitstraling. Het kan mooi gecombineerd worden met houten materialen en ja, zelfs met felle kleuren zoals okergeel of mosgroen. Hieronder enkele voorwerpen die op mijn verlanglijst staan.

Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken