Vijf gave cadeaus voor papa

Laden...
Vijf gave cadeaus voor papa

Of het nu voor Vaderdag, de verjaardag of een andere mooie gelegenheid is. Een cadeau voor je vader uit zoeken is geen makkelijke taak. Deze lijst helpt je vast een eind op weg.

Tool Toolbox House Doctor

De Tool Toolbox van House Doctor in (leger)groen, wit of grijs is een ideaal cadeau voor de handige vader. Hier kunnen mooi alle gereedschappen in opgeborgen worden. Zo heb je voortaan alles bij elkaar in een handige krat en neem je het in een keer mee naar het plekje in huis waar de klus uitgevoerd moet worden. En is papa niet zo gek op klussen? Dan is deze mooie toolbox natuurlijk ook een leuke stimulans om de handen weer eens uit de mouwen te steken.

Gun vaas Bloomingville

De meeste mannen houden niet van te veel accessoires en poespas in huis, maar kies je het juiste item dan kunnen ook zij het zeker waarderen. Geef dus eens een roos in de Gun vaas van Bloomingdale en maak vader blij met een romantisch cadeau. Hij krijgt een stoere touch in huis, en jij de bloemen. Hij is er in het wit en in het goud. Die laatste zal het goed doen bij de ware James Bond fan.

Magnetter Organizer Umbra

Praktische cadeau’s kunnen soms het mooiste gebaar zijn. Zorg jij met jouw cadeau dat je vader nooit meer hoeft te zoeken naar zijn sleutels en belangrijke post? Dan geef je veel meer dan alleen een organizer. Je brengt rust in de dagelijkse chaos. De Magnetter Organizer van Umbra is er in diepbruin of wit en hangt perfect in de hal. Door de magneetjes blijven de sleutels hangen en de handige curve kun je gebruiken om je post tussen te hangen. Zo vergeet je nooit meer iets op de bus te doen en zoek je niet meer in elke broek en jaszak naar je sleutels.

Mimosa Plaid Grijs – Zuiver

Lekker met de benen omhoog na een lange werkdag en de favoriete Netflixserie kijken. Wat mist er nog in dat plaatje? Een lekkere plaid om onder te kruipen. En al zal vader het niet snel toegeven; hij vindt het net zo knus en fijn als moeder. Kies voor mannen voor een dekentje met een stoer uiterlijk en ze zullen er niet meer onder weg willen. Het zwarte stoere plaid van Zuiver past komt straks zelfs goed van pas bij een avond voetbal kijken.

Nature Snijplank House Doctor

Is papa een keukenprins? Denk dan aan een stoere snijplank zoals de Nature Snijplank van House Doctor. Mooi om hapjes op te serveren, maar ook gewoon oerpraktisch om gewoon lekker je groente op te snijden.

Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken