I.v.m. het faillissement van Robin Design is deze webshop (Magento 2.2) te koop. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Vendic via 0570 74 54 40 of info@vendic.nl. Bestellen is niet mogelijk.

Of je nu een lange dag hebt gewerkt, lekker een dagje vrij bent geweest of een doodnormale dag hebt gehad, niets is zo lekker als ’s avonds weer je bed in stappen.

Dat is tenminste hoe ik erover denk, aangezien ik onze slaapkamer een hele fijne ruimte vind. En wist je dat de omgeving waarin je slaapt van groot belang is voor jouw nachtrust? Naast de basis, zoals goede raambekleding en frisse lucht, kun je hier door middel van de inrichting ook al veel invloed op uitoefenen.

In de slaapkamer is het altijd erg belangrijk dat de ruimte een rustige uitstraling heeft. Kies voor natuurlijke kleuren die doen ontspannen in plaats van felle kleuren. Kleuren als lichtblauw, lichtgroen en taupe doen het altijd erg goed in de slaapkamer. Gecombineerd met mooie slaapkamermeubelen zorgen deze kleuren ervoor dat jouw slaapkamer jouw oase van rust wordt.

Rommel leidt af. Ik merk zelf altijd dat wanneer mijn slaapkamer een rommeltje is, dit een onrustig gevoel opwekt. Wanneer de slaapkamer helemaal netjes en opgeruimd is en er geen vuile was ligt, of in ieder geval uit het zicht ligt haha, merk ik dat ik meteen ontspan wanneer ik mijn slaapkamer in kom. Tijd dus om die rommel en kleding goed op te bergen. Daarmee is de tijd van onrust voorbij!

De slaapkamermeubelen van het merk Woood hebben een tijdloze en neutrale uitstraling, maar zijn zeker niet saai. In deze collectie vind je bedbanken, nachtkastjes, bedden, ledikanten (voor de kleinste bewoners), kledingkasten, bed lades, opbergkasten, commodes en ladekasten. Kortom, alles voor jouw slaapkamer. Houd je van modern of landelijk? Dan passen de houten meubelen van Woood goed in jouw slaapkamer. Hierin kun je zelfs nog kiezen voor verschillende kleuren, namelijk lichtgrijs, betongrijs en wit. Is de rest van jouw slaapkamer heel licht met veel wit? Dan staat het betongrijs daar erg mooi bij. Zelf vind ik het altijd erg mooi om met contrasten te werken. Wordt het dan niet snel rommelig en onrustig? Nee, integendeel! Het geeft karakter en wanneer je met neutrale kleuren werkt, is dit iets wat zeker goed moet komen.

Heb je een wat stoerdere stijl? Dan zijn de metalen slaapkamermeubelen van Woood echt iets voor jou! Dit is een stijl die mij ook erg aanspreekt en die wat pit kan geven aan de slaapkamer zonder dat de ontspanning in de ruimte verloren gaat. Ook combineer ik altijd graag metaal met zachte materialen, zoals mooie bedspreien, dekbedovertrekken en bijvoorbeeld een vloerkleed in de slaapkamer. De metalen slaapkamermeubelen van Woood zijn verkrijgbaar in wit en grijs.

Voor welke stijl ga jij in jouw slaapkamer? En welk Woood slaapkamermeubel zou jij graag in jouw slaapkamer willen? Koop het meubel in onze webshop of droom er vannacht eerst nog even heerlijk over!

Gerelateerde artikelen
  1. Groen verveelt nooit - de Botanische stijl Groen verveelt nooit - de Botanische stijl De Botanische stijl - Groen verveelt nooit De botanische stijl, vorig jaar konden we er al geen genoeg van krijgen en dit jaar is dat niet anders. Wat geeft het een energie wanneer je je huis aankleedt en inricht in deze botanische sfeer. Ik vind he
  2. Product uitgelicht: het Success bureau van LaForma Product uitgelicht: het Success bureau van LaForma Success bureau - Product uitgelicht Om geconcentreerd te kunnen werken en nieuwe inspiratie op te kunnen doen is een rustgevende, opgeruimde en overzichtelijke werkplek een absolute must.
  3. Mijn televisiemeubel. Een hersenbreker! Mijn televisiemeubel. Een hersenbreker! Het is een van de grootste uitdagingen in mijn interieur. Net als vrijwel ieder ander heb ik ook een televisie en een televisiemeubel, maar in tegenstelling tot een grote groep mensen vind ik mijn televisie en bijbehorend meubel geen blikvanger in mi
Gerelateerde producten