Mijn televisiemeubel. Een hersenbreker!

Laden...
Mijn televisiemeubel. Een hersenbreker!

Het is een van de grootste uitdagingen in mijn interieur. Net als vrijwel ieder ander heb ik ook een televisie en een televisiemeubel, maar in tegenstelling tot een grote groep mensen vind ik mijn televisie en bijbehorend meubel geen blikvanger in mijn interieur.

Naar mijn mening bepaalt de televisie te vaak de inrichting van een woonkamer. Dit is onwijs zonde, aangezien je als interieurstylist wordt beperkt in je creativiteit als je rekening moet houden met de lichtinval op de televisie of, in het geval van een mannenhuishouding, de afstand tot de koelkast.

Enige tijd geleden was ik er klaar mee. Onze televisie heeft altijd op een eenvoudige, beige kast gestaan die weinig tot geen meerwaarde had in het interieur. Het was de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een televisiemeubel die past bij mijn stijl. Dat ik van mijn man nog wel rekening moest houden met de locatie van de televisie nam ik voor lief, daar overtuig ik hem later nog wel van ;-).

Mijn oude televisiemeubel zag er bewust onopvallend uit. Ik wilde niet de aandacht afleiden van mijn antieke apothekerskast en leren hoekbank. Dát vond ik de eyecatchers en niet mijn televisiemeubel met de kijkkast. Pas later realiseerde ik me dat juist een nietszeggend televisiemeubel afbreuk deed aan de rest van het interieur. Met dit in gedachten ben ik op jacht gegaan en heb ik gekozen uit de volgende drie modellen.

Collin TV Kast – LaForma
De donkere houten kleur in combinatie met de subtiele kleuren van de lades zorgden ervoor dat de Collin TV Kast van het merk LaForma mij meteen opviel. Qua kleurstelling past deze kast uitstekend in mijn interieur. In combinatie met een mooie plant en een vaas kan ik de televisie hier prima op kwijt. De opbergruimte komt natuurlijk altijd van pas. Al met al een prima optie voor mijn woonkamer!

Collin tv kast

Finca TV Kast – Kare Design
Een stuk robuuster en groter is de Finca TV Kast van Kare Design. Spontaan ontstonden er kriebels in mijn buik toen mijn oog viel op de kleine details van deze kast. Vooral de verschillende lades en deurtjes vind ik te gek. In tegenstelling tot de Collin TV Kast zou de Finca TV Kast flink opvallen in mijn interieur. Het was een flink dilemma, aangezien een te druk interieur erg onrustig kan ogen. Voordat ik bij Kare ging kijken wist ik natuurlijk dat ik dit soort kasten kon verwachten. Des te langer de zoektocht duurde des te lastiger het leek te worden!

Finca tv meubel Kare Design

X Factory TV Kast – Kare Design
Uiteindelijk ben ik bij Kare Design geslaagd! De X Factory TV Kast is voor mij de ideale kast. Met de rustige kleuren, maar het opvallende uiterlijk heb ik niet langer een opvallend onopvallend televisiemeubel, maar een meubel dat niet onderdoet voor het overige meubilair. Wat ik erg fijn vind is dat de kast niet te opvallend is, zodat de apothekerskast en de hoekbank de eyecatchers kunnen blijven. In combinatie met veel groen en twee kandelaars heb ik eindelijk dat fijne televisiehoekje.

X Factory tv kast Kare Design

Gerelateerde artikelen
  1. Groen verveelt nooit - de Botanische stijl Groen verveelt nooit - de Botanische stijl De Botanische stijl - Groen verveelt nooit De botanische stijl, vorig jaar konden we er al geen genoeg van krijgen en dit jaar is dat niet anders. Wat geeft het een energie wanneer je je huis aankleedt en inricht in deze botanische sfeer. Ik vind he
  2. Product uitgelicht: het Success bureau van LaForma Product uitgelicht: het Success bureau van LaForma Success bureau - Product uitgelicht Om geconcentreerd te kunnen werken en nieuwe inspiratie op te kunnen doen is een rustgevende, opgeruimde en overzichtelijke werkplek een absolute must.
  3. Slapen in stijl! Slapen in stijl! Of je nu een lange dag hebt gewerkt, lekker een dagje vrij bent geweest of een doodnormale dag hebt gehad, niets is zo lekker als ’s avonds weer je bed in stappen.
Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken