Kantoor

Laden...
 1. 5 ultieme items voor de perfecte werkplek

  Werk jij vanuit huis? Of wil jij een werkplekje in huis waar je je rustig kunt terugtrekken voor de administratie of het vinden van echte woonpareltjes? De perfecte werkplek bestaat uit een aantal elementen die je niet kunt missen.

  Lees verder...
 2. Rotan: een topper in je interieur

  Toen ik de eerste keer een rotan krukje zag staan tussen de must have items van mijn favoriete woontijdschrift, dacht ik even dat ze een vergissing gemaakt hadden. Ik werd onmiddellijk terug gekatapulteerd naar mijn kindertijd in de jaren negentig, waar op het terras van mijn grootouders een grote rotan zithoek stond met dikke zitkussens met een lelijk, van de zon verbleekt bloemetjesmotief.

  Lees verder...
 3. Het maken van een lichtplan. Waar moet je beginnen?

  Veel mensen hebben problemen met verlichting. Ik ga je een paar tips geven waardoor het makkelijker wordt om je huis goed te verlichten. Verlichting kan je interieur maken of breken. Het is dus belangrijk om de juiste verlichting aan te brengen op de juiste manier. Maar hoe doe je dat?

  Lees verder...
 4. Diamond stoel - Zuiver

  Mintgroen is de kleur waar we de laatste tijd zeker niet meer omheen kunnen. We komen deze mooie kleur zowel in het straatbeeld als in het interieur vaak tegen, en dat is zeker geen straf.

  Lees verder...
 5. Product uitgelicht: het Success bureau van LaForma

  Success bureau - Product uitgelicht

  Om geconcentreerd te kunnen werken en nieuwe inspiratie op te kunnen doen is een rustgevende, opgeruimde en overzichtelijke werkplek een absolute must.

  Lees verder...

5 producten

Toon per pagina
Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken