Het Diamond Dimple schommelstoeltje van Kubikoff

Laden...
Het Diamond Dimple schommelstoeltje van Kubikoff

Er is één item bij ons in huis dat inmiddels elke kamer heeft gezien. Het Diamond Dimple schommelstoeltje van Kubikoff. Ik kocht hem zo’n twee jaar geleden, hoogzwanger van ons zoontje. Het was een heerlijke stoel om lekker rustig een boekje op te lezen, een filmpje te kijken of lekker te kletsen.

Toen ons zoontje eenmaal geboren was moest hij wijken voor de box in de woonkamer en verhuisde de schommelstoel naar de babykamer. Daar heeft hij ook overuren gedraaid. Het is namelijk niet voor niks dat er op de babykamer vaak schommelstoelen te vinden zijn; het wiegt echt een stuk makkelijker. Nu de babykamer inmiddels een peuterkamer begint te worden, met steeds meer andere meubels en groter speelgoed is de stoel naar de slaapkamer verhuisd. Hij schittert in een mooi hoekje, waar eerlijk is eerlijk niet vaak gezeten wordt, maar dit stoeltje kennende zal hij over enkele maanden wel weer een andere kamer vinden. Wellicht wordt er dan weer wat meer geschommeld.

Diamond Dimple Closed schommelstoel

Wij hebben het witte stoeltje, maar de schommelstoel Diamond Dimple is er ook in creme, mauve, lichtgrijs, donkergrijs, rood, blauw en geel. En dat kun je weer combineren met zes verschillende kleuren seatpad. Voor elk interieur een juiste combinatie dus. Van stoer, tot sober of kleurrijk. Het onderstel is er in chroom of zwart en van het kuipje is er een dichte variant en een met gaten. En naast de heerlijke schommelstoel zijn er ook verschillende ‘gewone’ kuipstoeltjes. De Icon Dimple Closed met het houten onderstel is wat mij betreft echt de allergaafste. De combinatie van het strakke kuipje op het ruige onderstel springt eruit. Het plezier spat ervan af. Zo speels en anders. Maar smaken verschillen en daar speelt Kubikoff geweldig op in, want door te kiezen voor een bepaalde kleur en type kuip samen met een onderstel creëert zo ieder zijn of haar eigen persoonlijke designstoel.

Over Kubikoff

Kubikoff is een jong, Italiaans bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van duurzaam kwaliteitsmeubulair. Het design is eigenzinnig en modern, en de producten zijn ontworpen met zeer zorgvuldige aandacht voor details, met behulp van de nieuwste technieken, om de hoogste comfort en functionaliteit te bieden. Niet alleen mooi dus, maar ook goed doordacht . De collectie kuipstoelen van Kubikoff bestaat uit elegante kuipjes en verschillende verrassende onderstellen. De innovatieve meubels worden ontworpen door diverse gerenommeerde designers uit de hele wereld en vervaardigd in Italië.

Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken