Happy home met House Doctor - mijn 6 favorieten

Laden...
Happy home met House Doctor - mijn 6 favorieten

Als ik één interieurmerk moet noemen waar ik helemaal fan van ben is het wel House Doctor! Dit stoere Deens merk past perfect bij mijn eigen interieurstijl. Stoer, maar toch ook gezellig en verfijnd. Ik zou alles wel willen hebben van dit merk! Daarom laat ik jullie mijn favorieten van het merk zien. Producten die van mijn huis een Happy Home maken.

Het uitzoeken van mijn favorieten uit de collectie van House Doctor was moeilijker dan ik had gedacht. Ik vind namelijk alles helemaal fantastisch. Toch heb ik mijn best gedaan en 6 favorieten gekozen. Een mooie afwisseling van producten die ook goed bij elkaar passen. Dat is namelijk één van de redenen dat ik zo’n fan ben van dit merk. Alles past zo mooi bij elkaar en heeft een tijdloos design.

1. Rustic servies

Mijn eerste favoriet is de Rustic servies lijn. Deze servies serie heb ik zelf thuis en maakt elke maaltijd tot een feestje. Daarnaast staat het ook nog eens erg mooi in de keuken. Deze serie is ook erg leuk met de grijze bordjes die ik al had. Op die manier kun je lekker mixen en matchen, extra leuk als je visite krijgt!

Rustic servies House Doctor

2: Forms stoel

Als het op stoelen aankomt ben ik altijd best wel kritisch. Stoelen moeten er voor mij mooi uitzien aan de eettafel, maar moeten ook van goede kwaliteit zijn en goed zitten. Deze Forms stoel van House Doctor voldoet aan al die eisen. Hij is lekker luchtig aan tafel en daarnaast ook leuk te combineren met andere zwarte stoelen.

Forms stoel House Doctor

3: Chic spiegel

Een spiegel geeft altijd wat meer diepte in de ruimte. Maar waarom een saaie spiegel kopen als je ook voor de Chic spiegel kunt kiezen? Deze spiegel is mooi én functioneel. Ik vind hem vooral zo mooi omdat hij redelijk eenvoudig is maar daardoor niet wegvalt. Daarnaast kun je op het plankje ook nog leuke spulletjes kwijt. Handig voor in de gang om je sleutels op te leggen als je thuiskomt. Maar ook erg leuk ter decoratie. Zet er bijvoorbeeld een plantje op om nog meer diepte te creëren.

Chic spiegel House Doctor

4: Woody vaas

Waar ik ook erg fan van ben, zijn bloemen en planten in huis. En waar staan je bloemen nou mooier in dan in deze Woody vaas? Deze vaas is net een tikkeltje anders dan de standaard vaas die iedereen wel in huis heeft. Ik zou deze vaas zelf stylen met kleurrijke bloemen erin of een decoratieve tak zoals kersenbloesem of de callicarpa.

Woody vaas House Doctor

5: MIH deken

Net als (volgens mij bijna) iedere andere vrouw heb ik het regelmatig koud. Hoe heerlijk is het dan om weg te kruipen onder een heerlijk kleedje? Dit kleed past goed in mijn interieur door de legergroene kleur en past ook nog eens heel goed bij de kussens uit dezelfde lijn.

Mih deken House Doctor

6: Kapstok en bank

Dan het item wat voorlopig nog wel even op mijn verlanglijstje blijft staan; deze kapstok en bank in één! Een super stoer ding die zeker niet onopgemerkt blijft! Zeker een aanrader als je er de ruimte voor hebt.

Bank en rekje House Doctor

Kende jij het merk House Doctor al? En zoja, wat zijn jouw favorieten?

Gerelateerde artikelen
  1. Buiten nog steeds koud? Haal de lente in huis met deze items! Buiten nog steeds koud? Haal de lente in huis met deze items! Nu het lenteweer nog even op zich laat wachten, halen we gewoon de lente in huis met deze fijne zomerse items. Waar te beginnen? In de woonkamer brengen we het meeste tijd door, dus hier willen we dat zomerse gevoel als eerste krijgen.
Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken