Fun met verlichting

Laden...
Fun met verlichting

Verlichting noodzakelijk? Dat zal het altijd blijven, maar vandaag de dag is verlichting ook vooral fun! Verlichting creëert veel sfeer in huis en geeft licht op de plekken waar je dat nodig hebt, maar kan ook fungeren als eyecatcher. Er is verlichting in vele soorten en maten en in allerlei stijlen. Daag jezelf uit om out-of-the-box te denken en verras jezelf!

Van verlichting kun je nooit genoeg hebben, dat vind ik in ieder geval! Sfeerverlichting maakt je woning extra gezellig in de avonduren of donkere dagen. Basisverlichting is essentieel en zorgt voor het benodigde licht om je weg te vinden in huis. Functioneel licht zorgt voor licht dat nodig is op bepaalde plekken, zoals een bureaulamp op je werkplek. Gericht licht verlicht bepaalde elementen zoals een mooi schilderij. En dan is er nog decoratief licht, mijn favoriet!

Waarom zou je kiezen voor saaie verlichting als je ook kunt kiezen voor verlichting met karakter? Verlichting dat echt iets toevoegt aan jouw interieur. Een goed voorbeeld van verlichting dat absoluut niet saai is, is de verlichting van het merk Seletti. Het wordt een beestenboel met de monkey en mouse lampen. Lampen in de vorm van een aap of muis die de daadwerkelijke verlichting vasthoudt. Lekker eigenwijs en vooral erg fun! Dit noem ik nou verlichting met de hoofdletter V! Ook heeft dit merk leuke lichtboxen met teksten als ‘Light my fire’. Kortom, een merk met een knipoog en een absolute topper als je het mij vraagt.

Is dit echter iets te uitgesproken voor jouw smaak? No worries, er is verlichting voor iedereen! Eén van mijn andere favoriete merken voor verlichting is het merk Zuiver. De lampen van Zuiver hebben een moderne uitstraling, soms naar de stoere kant, maar ook erg geschikt voor het meer ingetogen interieur. Een grote favoriet van mij is de Dek Hanglamp van 51 cm in de kleur grijs van dit merk. Een stoere lamp waarbij gebruik is gemaakt van verschillende materialen. De leren band waarmee je de lamp ophangt en de metalen kap maken van deze lamp een object op zich. Deze lamp zou ik in ieder geval zo boven mijn eettafel willen hebben!

Wil je wat meer kleur in je interieur, maar wil je tegelijkertijd de basis neutraal houden? Een neutrale basis zorgt ervoor dat kleuren in accessoires en verlichting extra goed uitkomen. Speel met kleur in je verlichting met de variety hanglamp van Kare Design. Deze lamp is goed te combineren met verschillende interieurstijlen en is een goed voorbeeld van wat voor invloed verlichting kan hebben op jouw interieur.

Wat heeft jouw voorkeur voor wat betreft verlichting? Beken je kleur? Ga je voor een beestenboel in huis? Of houd je het liever neutraal?

Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken