Borden aan de wand

Laden...
Borden aan de wand

Mooi servies staat niet alleen leuk op tafel, maar doet het ook goed aan de wand. Kare Design, Bloomingville en House Doctor hebben verschillende exemplaren waar je een mooi kunstwerk mee kunt vormen. Sober, met enkel wat spikkels of structuur, of juist een collectie met uitgesproken kleuren. Je kunt alle kanten op, en het leuke is dat je ook makkelijk kunt wisselen en zo steeds een andere sfeer kunt creëren.

Urban Jungle

De Bloomingville borden met cactus en varenprint passen perfect in de Urban Jungle stijl. Hang ze aan een witte muur, om wat kleur in huis te krijgen, of juist aan een gekleurde muur. Dan creëer je een soort lijst om de mooie prints op deze wit met groene borden. Zo springen ze er nog meer uit en vanwege de vrij rustige prints zal het niet te druk ogen.

Monochrome

De zwart witte borden van Kare Design staan goed in een Scandinavisch interieur met monochrome details. De borden zijn er met verschillende prints en in diverse maten en maken een gaaf geheel met de grijze en witte borden van House Doctor.

Blauw-wit

Een klassieker is de combinatie van blauw en wit op keramiek. Deze keuze is tijdloos, fris en stijlvol. De wit met blauwe borden van Kare Design hebben verschillende prints, van vissen tot cirkels. Combineer een grote schaal met de kleine bordjes of hang ook eens een schaal aan de muur.

Sober

Houd je je interieur graag sober? Dan kan het ook erg leuk zijn om printloze borden te kiezen. In verschillende vormen en maten en tonen. Denk bijvoorbeeld aan de By Hand borden van House Doctor, in combinatie met de Grey Stone borden en het gemarmerde soepbord.

Beachlife

De Sands collectie van House Doctor doet denken aan de mooiste schelpen uit de zee. Het glimmende en gladde, maar toch onregelmatige oppervlak geeft een subtiele beachy touch aan je wand. Mooi om te combineren met de Nord collectie, die met het blauw en grijsgroen de andere zeetinten kunnen weerspiegelen.

Glamour

Met de feestdagen kunnen samen met de rest van de versiering ook de Princess borden van Kare Design van zolder worden gehaald. Hang deze borden met gouden randje aan de muur en je komt direct in de feestsfeer. Je zou ze zelfs met een aantal grote en kleine borden en kommen een mooie kerstboom of ster kunnen vormen.

Hoe bevestig je de borden?

Heb je eenmaal een plek op de muur gekozen, dan kun je daar je spijkertjes in slaan. Gebruik speciale bordenhangers zoals een bordenspanner of een lijmloze bordenhanger. Dan beschadig je het bord niet.

Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken