5 ultieme items voor de perfecte werkplek

Laden...
5 ultieme items voor de perfecte werkplek

Werk jij vanuit huis? Of wil jij een werkplekje in huis waar je je rustig kunt terugtrekken voor de administratie of het vinden van echte woonpareltjes? De perfecte werkplek bestaat uit een aantal elementen die je niet kunt missen.

En die ervoor zorgen dat het niet alleen je werkplek is, maar daarnaast ook een heerlijk plekje voor jezelf in huis! Ik laat je 5 items zien waarvan ik vind dat ze bij de ultieme werkplek horen.

1. De basis, een bureau

Daar waar het allemaal aan gebeurt, een bureau. Dit is de basis van jouw werkplek en daarom is het des te leuker om voor een mooi exemplaar te kiezen. Vooral wanneer je veel tijd doorbrengt op jouw werkplek. Ik kan mezelf altijd helemaal uitleven op het creëren van dit soort plekjes. Extra leuk is het om de werkplek onderdeel uit te laten maken van de rest van het interieur. Op die manier wordt het geen typische werkplek, maar ziet het er ook nog eens leuk uit. Mijn favoriete bureau in de webshop van Robin Design is het bureau Scissors van Kare Design en het bureau Max metaal vintage grijs van het merk Woood. Beide bureaus hebben een stoere uitstraling en passen ook perfect in mijn eigen interieur.

2. Een goede (maar uiteraard ook mooie) bureaustoel

Een ander essentieel onderdeel van de perfecte werkplek is uiteraard een goede bureaustoel. Een bureaustoel hoeft niet meer alleen functioneel te zijn, hij kan ook heel goed functioneel én mooi zijn! Want zeg nou zelf, als je eenmaal zo’n gaaf bureau hebt is het geen gezicht om er een standaard bureaustoel bij te zetten. Zo zou ik zelf bijvoorbeeld kiezen voor een stoere bureaustoel zoals de Lars bureaustoel in het zwart van het merk LaForma of de Doulton bureaustoel van Zuiver. Beide stoelen zien er in mijn ogen fantastisch uit en doen die saaie ouderwetse bureaustoel van vroeger meteen vergeten!

3. De juiste verlichting

Op jouw nieuwe werkplek is het natuurlijk van groot belang dat je alles goed kunt zien. Daarvoor is functionele verlichting, zoals een bureaulamp, erg belangrijk. Een bureaulamp is naast een functioneel item ook een decoratief item op mijn perfecte werkplek. De verlichting draagt bij aan de uitstraling waar je voor gaat én is functioneel. Zelf vind ik daar de Raylen tafellamp grijs van Light & Living perfect voor. Deze lamp heeft dezelfde stoere uitstraling als de eerdergenoemde bureaus en is daarnaast ook nog eens heel functioneel.

4. Organize, organize, organize!

Op een werkplek vind je vaak veel verschillende spullen. Papier stapelt zich snel op, pennen liggen overal, en waar lag die rekening ook alweer die betaald moest worden? Iedere werkplek heeft goede opbergmogelijkheden nodig. Dit zorgt ervoor dat het overzichtelijk blijft en jouw werkplek altijd netjes is. Perfect hiervoor vind ik de 7-kleps lockerkast Max in een vintage grijze kleur van het merk Woood. Deze past goed bij het eerdergenoemde bureau van Woood en biedt veel opbergplekken.

5. Time flies when you’re having fun eh.. have to work…

Je bent druk aan het werk en voordat je het weet ben je alweer een aantal uurtjes verder. Of misschien heb je wel te maken met deadlines waarvoor je de tijd in de gaten moet houden. Hoe dan ook, het is altijd handig om een klok in de buurt van jouw werkplek te hebben. Voor klokken heb je ook een ruime keus. Wil je een wandklok of een klok die je op jouw bureau neer kunt zetten? Ik ben in ieder geval erg gecharmeerd van de Bink Time concrete klok van het merk Zuiver. Deze kun je op je bureau zetten zodat je de tijd nooit uit het oog hoeft te verliezen. Er is trouwens ook een wandklok in dezelfde stijl voor wanneer je liever een leeg bureau hebt!

Welke items zorgen samen voor jouw ultieme werkplek?

Je hebt 1 product de vergelijking Alles wissen Vergelijken