Contact:
053-7630416
Ma t/m vr: 9:00-17:30
Za: 10:00-15:00

E-mail:
klantenservice@robin-design.nl

Robin-Design B.V.
Rigtersbleek-Zandvoort 10,0.03
7521BE Enschede
KVK: 6209 5838
BTW: 854646887B01
Robin Design - Webshop keurmerk

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen

N

Betaalmethodes bij Robin Design

Betaalmethodes Robin DesignBetalen voor je bestelling kan op verschillende manieren. Wij maken gebruik van o.a. iDeal, credit card, bankoverschrijving en Achteraf betalen via Klarna. Betalen geschieden via een beveiligde betaalomgeving. Wij bieden de mogelijkheid uw order achteraf (binnen 14 dagen na levering) te betalen via onze partner Klarna . Wel zo prettig!

Betalen met Ideal

Ideal is misschien wel de bekendste, maar zeker de meest gebruikte betaalmethode op internet. Via deze methode kan je gemakkelijk online betalen met je eigen bank. Natuurlijk bieden wij deze optie aan onze klanten. Met iDeal betaal je snel en gemakkelijk. Wij zien meteen dat de betaling binnen is en kunnen de bestelling daardoor meteen in behandeling nemen.

Betalen met Creditcard

Betaal je liever met een Creditcard, dan kan dit natuurlijk ook. Betalingen lopen via een betrouwbare betaalprovider, zodat er veilig wordt omgesprongen met jouw gegevens. Ook bij het gebruik van een creditcard zien wij meteen of de betaling is afgerond en kunnen wij de bestelling snel in behandeling nemen.

Vooruitbetaling via bankoverschrijving

Ook bieden wij je de mogelijkheid je order vooraf te betalen via een overschrijving. je kunt het bedrag overmaken op onze ING rekening: (ING) rekeningnummer 7175781 t.n.v. Robin-Furniture.nl IBAN: NL22INGB0007175781 BIC: INGBNL2A

Giropay

Giropay is erg populair bij de Duitse klanten. Deze betaalmethode lijkt erg veel op iDeal en wel 80% van de Duitse banken is hierbij aangesloten.

SofortBanking

SofortBanking is een van de snelst groeiende betaalmethodes in Europa. Deze methode werkt samen met veel banken, waardoor deze methode door steeds meer mensen wordt gebruikt.

Bancontact

Bancontact wordt veelal gebruikt in Belgie en is vergelijkbaar met iDeal.

Vragen over onze betaalmethodes of wil je meer weten? Je kan ons altijd bereiken via telefoon(053 76 30 416), live chat
of e-mail!